Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς κάνουν σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, για να βοηθήσουν να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας ή το κινητό τηλέφωνο κατά την περιήγησή σας σε ιστοσελίδες
#Airplantsdelivery

FREE DELIVERY

Ισχυει για όλες τις αγορές από 20 έως 22 Απριλίου 2018
 

Καλό Σαββατοκύριακο!

#airplantsgr #Freedelivery

Το μυστικό για ανοιξιάτικο decor βρίσκεται στη φύση

Posted by airplants.gr 05/03/2017 0 Σχόλια

 

Νομίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να σηματοδοτεί τον ερχομό της άνοιξης περισσότερο από τα αερόφυτα, μικρά και ντελικάτα μας φτιάχνουν τη διάθεση μόνο που τα κοιτάμε.

 

 

Το ίδιο βέβαια μπορείτε να πετύχετε και με πολλά άλλα άνθη, ανάλογα τι μπορείτε να βρείτε έξω ή σε διάφορα φυτώρια. Το θέμα είναι πως πρόκειται για μία ωραία ιδέα διακόσμησης που κοστίζει πολύ λιγότερο από το να παίρνατε κανονικά φρέσκα λουλούδια,  και έχει εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ειδικά αν αγαπάτε το πιο μίνιμαλ στιλ. Επιπλέον λόγω της ανθεκτικής φύσης τους, θα σας συντροφεύουν πολύ καιρο!

 

 

Δείτε μερικές ωραίες ιδέες για το πώς μπορείτε να τα στολίσετε με πρωτότυπο τρόπο μέσα στο σπίτι σας και μη χάνετε χρόνο, προμηθευτείτε μερικά  και υποδεχτείτε την άνοιξη με τον πιο ωραίο τρόπο. Θα ξετρελαθείτε μόλις τα δείτε να ανθίζουν!

 

Γράψτε ένα σχόλιο