Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς κάνουν σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, για να βοηθήσουν να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας ή το κινητό τηλέφωνο κατά την περιήγησή σας σε ιστοσελίδες
#Airplantsdelivery

FREE DELIVERY

Ισχυει για όλες τις αγορές από 20 έως 22 Απριλίου 2018
 

Καλό Σαββατοκύριακο!

#airplantsgr #Freedelivery

Genova Style

Posted by airplants.gr 13/05/2017 0 Σχόλια

Τα αερόφυτα αποτελούν πάντα επιλογή των σικ ανθρώπων

με έμφυτο γούστο στο στυλ!

 

Η Γένοβα, η επονομαζόμενη "la Superba" (η Εκπληκτική), είναι μια πόλη που μας έχει εντυπωσιάσει βαθιά. Χτισμένη αμφιθεατρικά ανάμεσα στη θάλασσα και τους λόφους της Liguria, αυτή η πόλη με την μακραίωνη και πολυκύμαντη ιστορία μας έχει εμπνεύσει να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή συλλογή συνθέσεων με αερόφυτα με σκοπό το έντονο δραματικό και συναισθηματικό στοιχείο. Μια συλλογή...εμπνευσμένη απο την ιταλική φινέτσα και την κοσμοπολίτικη Γένοβα γεμάτη μεγαλοπρέπεια και πολυτέλεια, φέρνει έναν ενετικό αέρα στη διακόσμηση του χώρου σας.

Εικ 1: PaLLazo ReaLe

 

Η σειρά Genova Style της airplants.gr είναι έτοιμη να χαρίσει το πράσινο φυσικό στοιχείο στην μπαρόκ εμφάνιση του χώρου σας, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα δέους και μεγαλείου, την αίσθηση της πολυτέλειας, του κύρους, της υπερβολής και της υπεροχής.

Εικ 2: The Lombards

 

 

Εικ 3: Bagni Doria & Vittorio

 

Εικ 4: Casa Di Patsi

 

 

 

 

Εικ. 5: PaLLazo LomeLino

 

Χαρίστε στο χώρο τη δική του προσωπικότητα με τα μοναδικά αερόφυτα και τις πολυτελείς συνθέσεις της airplants.gr

 

Ετικέτες: Genova-Style-airplants

Γράψτε ένα σχόλιο