Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς κάνουν σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, για να βοηθήσουν να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας ή το κινητό τηλέφωνο κατά την περιήγησή σας σε ιστοσελίδες
#AirplantsClearance

*Η έκπτωση υπολογίζεται αυτόματα στο τελικό στάδιο  εκτέλεσης της παραγγελίας

*Η εκπτωση ισχύει μόνο για τους πελάτες λιανικής

Genova Style

Posted by airplants.gr 13/05/2017 0 Σχόλια

Τα αερόφυτα αποτελούν πάντα επιλογή των σικ ανθρώπων

με έμφυτο γούστο στο στυλ!

 

Η Γένοβα, η επονομαζόμενη "la Superba" (η Εκπληκτική), είναι μια πόλη που μας έχει εντυπωσιάσει βαθιά. Χτισμένη αμφιθεατρικά ανάμεσα στη θάλασσα και τους λόφους της Liguria, αυτή η πόλη με την μακραίωνη και πολυκύμαντη ιστορία μας έχει εμπνεύσει να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή συλλογή συνθέσεων με αερόφυτα με σκοπό το έντονο δραματικό και συναισθηματικό στοιχείο. Μια συλλογή...εμπνευσμένη απο την ιταλική φινέτσα και την κοσμοπολίτικη Γένοβα γεμάτη μεγαλοπρέπεια και πολυτέλεια, φέρνει έναν ενετικό αέρα στη διακόσμηση του χώρου σας.

 

 

Η σειρά Genova Style της airplants.gr είναι έτοιμη να χαρίσει το πράσινο φυσικό στοιχείο στην μπαρόκ εμφάνιση του χώρου σας, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα δέους και μεγαλείου, την αίσθηση της πολυτέλειας, του κύρους, της υπερβολής και της υπεροχής.

 

 

 

 

 

Χαρίστε στο χώρο τη δική του προσωπικότητα με τα μοναδικά αερόφυτα και τις πολυτελείς συνθέσεις της airplants.gr

 

Ετικέτες: Genova-Style-airplants

Γράψτε ένα σχόλιο