Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς κάνουν σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, για να βοηθήσουν να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας ή το κινητό τηλέφωνο κατά την περιήγησή σας σε ιστοσελίδες
#Airplantsdelivery

FREE DELIVERY

Ισχυει για όλες τις αγορές από 20 έως 22 Απριλίου 2018
 

Καλό Σαββατοκύριακο!

#airplantsgr #Freedelivery

INDUSTRIAL ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Posted by airplants.gr 08/04/2017 0 Σχόλια

 

Πώς θα διακοσμήσεις το σπίτι σου σε industrial style με αερόφυτα

 

To βιομηχανικό στυλ διακόσμησης (Industrial) είναι ένα μοντέρνο στυλ αφαιρετικής, με ψυχρά χρώματα που συνεχώς “κερδίζει έδαφος”.

 

Η industrial διακόσμηση τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το top trend και τη βλέπουμε παντού. Κύρια χαρακτηριστικά της είναι το ξύλο, οι σωλήνες και οτιδήποτε θυμίζει περιβάλλον εργοστασίου, απ’ όπου βέβαια προέρχεται και το όνομά της.

 

 

 

Σε ένα βιομηχανικής διακόσμησης δωμάτιο μπορείτε να δώσετε όποιο ύφος θέλετε και αποφεύγοντας τα αυστηρά άσπρα, μαύρα και γκρι να δώσετε χρώμα. Φωτιστικά επιτραπέζια σε μπρούτζινο χρώμα, μπρούτζινες καρέκλες, τοίχοι από τούβλα, μεταλλικοί σωλήνες (το μέταλλο πρέπει να είναι κυρίως σκούρο για να μην φαίνεται επεξεργασμένο και οι ενώσεις των μεταλλικών στοιχείων να είναι εμφανείς), ξύλινα πατώματα ( ο χώρος να δείχνει σαν να είναι υπό κατασκευή, δίνοντας έτσι έναν πιο βιομηχανικό χαρακτήρα) μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο.

 

Χρησιμοποιείστε φυτά για να ξεφύγετε απο τα αυστηρά γκρι/ασπρα/μαύρα χρώματα και κρατήστε το κομμάτι της αφαιρετικής το οποίο είναι χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου στυλ.  

 

Φωτιστικά

 

 

Κουζίνα

 

 

 

 

Μπανιο

 

 

Σαλόνι

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο