Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς κάνουν σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, για να βοηθήσουν να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας ή το κινητό τηλέφωνο κατά την περιήγησή σας σε ιστοσελίδες
#Airplantsdelivery

FREE DELIVERY

Ισχυει για όλες τις αγορές από 20 έως 22 Απριλίου 2018
 

Καλό Σαββατοκύριακο!

#airplantsgr #Freedelivery

Πράσινη διακόσμηση στα φωτιστικά σας

Posted by airplants.gr 17/04/2017 0 Σχόλια

Η «πράσινη» διακόσμηση είναι must γι’ αυτό κι εμείς δημιουργούμε το απόλυτο eco σκηνικό!

 

Για όσους θέλουν να διακοσμήσουν εναλλακτικά το κατάστημα τους, ή όσοι θέλουν να αναπτύξουν τον κήπο τους στο εσωτερικό τους σπιτιού τους, σας έχουμε μία πανέμορφη, πανέξυπνη, εναλλακτική ιδέα, για να πρασινίσετε όμορφα τον χώρο σας και να έχετε τους πάντες ευχαριστημένους!

 

Το πράσινο, το κύριο χρώμα της φύσης είναι αυτό που φέρνει την ελπίδα, την φρεσκάδα, την ανάπτυξη και την αφθονία. Γιατί λοιπόν να μην προσθέσουμε λίγα φυτά & λουλούδια στον χώρο μας;

 

Η σειρά Tillandsia Lighting θα σας χαρίσει ευθυμία και αρμονία και θα εντυπωσιάσει φίλους και πελάτες με την ιδιαιτερότητα και την τροπική ομορφιά των αερόφυτων!

 

 

Τα αερόφυτα είναι φυτά εσωτερικού χώρου και έχουν την ικανότητα να αλλάζουν εντελώς την αύρα του, βοηθώντας στο φιλτράρισμα των παθογόνων οργανισμών που αναπτύσσονται σε κλειστούς χώρους και προσθέτοντας ένα ζωηρό στοιχείο στη διακόσμησή σας.

 

Η σωστή διακόσμηση σφραγίζεται από τον κατάλληλο φωτισμό, καθώς αποτελεί το κλειδί για μια ιδανική ατμόσφαιρα. Μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο μας, να συνθέσει ένα περιβάλλον θαλπωρής, ισορροπίας και χαράς, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την ατμόσφαιρα του σπιτιού και μαζί τη δική μας διάθεση.

 

 

 

Στην airplants.gr. δείχνοντας  σεβασμό για το περιβάλλον, προσπαθούμε να ζούμε κάθε μέρα σε αρμονία με τη Φύση, με πρωτότυπες συνθέσεις και μοντέρνες ιδέες  για τη διακόσμηση του σπιτιού, του γραφείου ή του καταστήματός σας.

 

 

Αν ως τώρα η εμπειρία σας με τα φυτά δεν ήταν και η καλύτερη, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα αερόφυτα. Πανεύκολα στη συντήρηση τους είναι μία πανέμορφη, πανέξυπνη, εναλλακτική ιδέα, για να πρασινίσετε όμορφα τον χώρο σας και να μαγνητίσετε τον θαυμασμό των φίλων και πελατών σας.

 

 

Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης, της χαλάρωσης και της ανάπτυξης. Λόγο του ότι δημιουργεί θετικά συναισθήματα οι διακοσμητές το προτιμούν πολύ συχνά. Υιοθέτησέ το με αερόφυτα!

 

Ας μεταφέρουμε λίγη από τη μαγεία, τη θαλπωρή και την ηρεμία της φύσης εντός των δικών μας τειχών.

Ετικέτες: Nature-lighting-aerofyta

Γράψτε ένα σχόλιο