Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς κάνουν σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, για να βοηθήσουν να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας ή το κινητό τηλέφωνο κατά την περιήγησή σας σε ιστοσελίδες
#Airplantsdelivery

FREE DELIVERY

Ισχυει για όλες τις αγορές από 20 έως 22 Απριλίου 2018
 

Καλό Σαββατοκύριακο!

#airplantsgr #Freedelivery

Χαλκός & αερόφυτα

Posted by airplants.gr 20/09/2017 0 Σχόλια

 

ΧΑΛΚΙΝΟΙ ΠΕΡΙΕΚΤΕΣ ΜΕ ΑΕΡΟΦΥΤΑ

 

Πριν από μερικές εβδομάδες φτιάξαμε μερικά μίνι ράφια χρησιμοποιώντας χαλκό και μαύρο μάρμαρο και…το αποτέλεσμα απλά το αγαπάμε!! Προσπαθούμε να βρούμε μια άλλη απλή διακόσμηση που θα μπορούσε να δέσει αρμονικά με τα ράφια περιλαμβάνοντας μερικά φυσικά υλικά σε ένα κομψό, μοντέρνο σχέδιο. Αποφασίσαμε  να χρησιμοποιήσουμε μερικές χάλκινες σωληνώσεις για να φτιάξουμε μερικούς απλούς περιέκτες που θα φιλοξενήσουν αερόφυτα.  Ταιριάζουν απόλυτα με την υπόλοιπη διακόσμησή μου και κοστίζουν μόνο μερικά ευρώ!

 

Τι χρειαζομαστε:

  • Τρεις χάλκινους σωλήνες 3/4"
  • Δερμα
  • Κολλα υψηλής απόδοσης
  • Μια γωνία χαλκού  3/4"
  • Δερμάτινη κορδέλα

 

 

 

 

Πως να το φτιάξουμε:

Κόψτε μια δερμάτινη λωρίδα έτσι ώστε το ύψος να είναι μικρότερο από το ύψος των χάλκινων σωλήνων. Χρησιμοποιήστε λίγη κόλλα για να στερεώσετε σωλήνες στο δέρμα. Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα χάρακα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει ισα διαστήματα αναμεσα στους σωλήνες. Αφήστε το να στεγνώσει, και έπειτα στερεώστε την κατασκευή στον τοίχο.

Για τον γωνιακό χαλκό, απλά περάστε  τη δερμάτινη κορδέλα μέσα από τη γωνία δέστε με ένα κόμπο τα δλυο άκρα του δέρματος και στη συνέχεια κρεμάστε το!

 

 

 

Πηγή: http://www.poppytalk.com/

Ετικέτες: cooper-airplants-diy

Γράψτε ένα σχόλιο