Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς. Περισσότερα

Χαλκός & αερόφυτα

Posted by airplants.gr 20/09/2017 0 Σχόλια

 

ΧΑΛΚΙΝΟΙ ΠΕΡΙΕΚΤΕΣ ΜΕ ΑΕΡΟΦΥΤΑ

 

Πριν από μερικές εβδομάδες φτιάξαμε μερικά μίνι ράφια χρησιμοποιώντας χαλκό και μαύρο μάρμαρο και…το αποτέλεσμα απλά το αγαπάμε!! Προσπαθούμε να βρούμε μια άλλη απλή διακόσμηση που θα μπορούσε να δέσει αρμονικά με τα ράφια περιλαμβάνοντας μερικά φυσικά υλικά σε ένα κομψό, μοντέρνο σχέδιο. Αποφασίσαμε  να χρησιμοποιήσουμε μερικές χάλκινες σωληνώσεις για να φτιάξουμε μερικούς απλούς περιέκτες που θα φιλοξενήσουν αερόφυτα.  Ταιριάζουν απόλυτα με την υπόλοιπη διακόσμησή μου και κοστίζουν μόνο μερικά ευρώ!

 

Τι χρειαζομαστε:

  • Τρεις χάλκινους σωλήνες 3/4"
  • Δερμα
  • Κολλα υψηλής απόδοσης
  • Μια γωνία χαλκού  3/4"
  • Δερμάτινη κορδέλα

 

 

 

 

Πως να το φτιάξουμε:

Κόψτε μια δερμάτινη λωρίδα έτσι ώστε το ύψος να είναι μικρότερο από το ύψος των χάλκινων σωλήνων. Χρησιμοποιήστε λίγη κόλλα για να στερεώσετε σωλήνες στο δέρμα. Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα χάρακα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει ισα διαστήματα αναμεσα στους σωλήνες. Αφήστε το να στεγνώσει, και έπειτα στερεώστε την κατασκευή στον τοίχο.

Για τον γωνιακό χαλκό, απλά περάστε  τη δερμάτινη κορδέλα μέσα από τη γωνία δέστε με ένα κόμπο τα δλυο άκρα του δέρματος και στη συνέχεια κρεμάστε το!

 

 

 

Πηγή: http://www.poppytalk.com/

Ετικέτες: cooper-airplants-diy

Γράψτε ένα σχόλιο