Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς. Περισσότερα

Φθινοπωρινή διακόσμηση

Posted by airplants.gr 23/09/2017 0 Σχόλια

Φθινοπωρινή διακόσμηση

Tips για να ανανεώσετε το χώρο σας

 

Χρώματα και αποχρώσεις του κίτρινου, αρώματα και συνθέσεις που μας προετοιμάζουν για τις πρώτες φθινοπωρινές μπόρες.

Εάν σας αρέσουν κι εσάς οι κολοκύθες και τα φυτά και τα φυσικά υλικά ως ιδέα διακόσμησης, δείτε τι έχουμε να σας προτείνουμε για να δώσετε μια φθινοπωρινή πνοή στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

 

Διακόσμηση με κολοκύθες Στο εξωτερικό η διακοσμηση με κολοκυθες είναι πολύ συνηθισμένη αυτήν την εποχή. Αν και έχει συνδυαστεί με τη γιορτή του Halloween, εμείς πιστεύουμε πως είναι από τις πιο όμορφες ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση.

 

 

Φθινοπωρινό terrarium (ένα είδος κήπου μέσα σε γυαλί) Πρόκειται στην ουσία για μια οποιαδήποτε γυάλα που μπορεί να έχετε στο σπίτι σας. Ακόμα και η παλιά γυάλα που βάζατε τα χρυσόψαρά σας μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά. Βάλτε στον πάτο της γυάλας διακοσμητικά βρυα  και από πάνω τοποθετήστε μικρά αερόφυτα. Διακοσμήστε με αυτό το υπέροχο διακοσμητικό το τραπέζι της κουζίνας, την τραπεζαρία σας ή ακόμα και το υπνοδωμάτιό σας.

 

 

Κερί Επιλέξτε ένα απλό  λευκό κερί και πλαισιώστε το με μερικά αερόφυτα  tillandsia Xerographica μικρού μεγέθους. Τα αερόφυτα λόγω της ιδιαίτερη φύσης τους, ζουν στον αέρα και έτσι μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε χωρίς χώμα! Για μεγαλύτερη ασφάλεια αντικαταστήστε το κανονικό κερί με κερί μπαταρίας έτσι ώστε να έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο.

 

 

Φτιάξτε τα πιο φθινοπωρινά κάδρα Βρείτε ή αγοράστε ένα κάδρο που να είναι ξύλινο περιμετρικά και κολλήστε πάνω στο ξύλο βρύα. Στη συνέχεια κολλήστε από πάνω κουκουνάρια, κλωναράκια, βελανίδια και αερόφυτα. Ο πίνακάς σας είναι έτοιμος!

 

Βάζα Φτιάξτε ένα ή δύο βάζα με φθινοπωρινά υλικά. Μπορείτε να βάλετε διακοσμητική άμμο, λίγα βρύα, μικρά βραχάκια και …αερόφυτα!  Αν θέλετε να δώσετε λίγο χρώμα μπορείτε να ρίξετε γύρω γύρω μερικά πορτοκαλί φύλλα ή βρύα χρώματος κίτρινο ή πορτοκαλί!

 

 

Φλοιός δέντρου: Συνδιάστε αερόφυτα με ξύλο, και μεταφέρετε  την αίσθηση της φθινοπωρινής φύσης στο εσωτερικό του σπιτιού με έναν μοντέρνο αέρα.

 

Γράψτε ένα σχόλιο