Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς. Περισσότερα

Αερόφυτα στο μπάνιο

Posted by airplants.gr 17/07/2017 0 Σχόλια

ΤΡΟΠΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Αερόφυτα στο μπάνιο

Η νέα διακοσμητική εμμονή

 

Είτε στον κήπο είτε στη βεράντα σας, γνωρίζετε καλά, ότι τα αεροφυτά ομορφαίνουν κάθε γωνιά στην οποία ζουν και αναπτύσσονται, καθαρίζουν την ατμόσφαιρα χαρίζοντας της περισσότερο οξυγόνο, βελτιώνουν τη διάθεση και γενικότερα την υγεία.

 

Αν τα λατρεύετε, αλλά δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τα περιποιηθείτε, τότε αυτό δεν θα πρέπει να σας απογοητεύει, αφού μπορείτε να τα έχετε ακόμα στη ζωή σας, βάζοντας τα στο πιο αναπάντεχο σημείο του σπιτιού, δηλαδή στο μπάνιο σας, για να το ανανεώσετε με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο!

 

Αναρωτιέστε αν τα αερόφυτα μπορούν να επιβιώσουν μέσα σε αυτό;

 

Η απάντηση είναι θετική, αφού τα περισσότερα αερόφυτα προέρχονται από χώρες με τροπικό κλίμα και έτσι χρειάζονται υψηλή ατμοσφαιρική υγρασία, κάτι που τους παρέχει αναμφίβολα ο χώρος του μπάνιου, αφού εκεί σημειώνεται η υψηλότερη ατμοσφαιρική υγρασία μέσα στο σπίτι.

 

 

Η μόνη λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξετε είναι η φωτεινότητα του χώρου, που πρέπει να είναι επαρκής, ώστε τα αεροφυτά να μπορέσουν να μεγαλώσουν και να διατηρηθούν ζωντανά.

 

 

Κρεμάστε τα αερόφυτα πάνω από την μπανιέρα ή την ντουζιέρα, τοποθετήστε τα δίπλα ή πάνω στα έπιπλα του μπάνιου, στολίστε το παραθύρο και αφεθείτε στη μαγεία ενός τροπικού περιβάλλοντος που θα σας χαλαρώσει υπό το φως των κεριών.

 

Ετικέτες: fyta_sto_mpanio

Γράψτε ένα σχόλιο