Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς. Περισσότερα

Οι κρεμαστοί κήποι των αερόφυτων

Posted by airplants.gr 19/03/2017 0 Σχόλια

Μετατοπίζουν το ενδιαφέρον μας ψηλά με συνθέσεις που διαρκούν όλο τον χρόνο

 

Δημιουργείστε μόνοι σας ένα ζωντανό ανοιξιάτικο κρεμαστό κήπο! Προμηθευτείτε από τα καταστήματα με είδη διακόσμησης, γυάλινα φαναράκια και γεμίστε τα με αερόφυτα. Πολύ καλή επιλογή είναι τα αερόφυτα Tillandsia Magnusiana, Silver, Juncea, Butzii & Bailey γιατί τα φυλλώματά τους είναι αρκετά χοντρα, μακριά και φύονται προς τα επάνω.  

 

 

 

Μπορείτε να δημιουργήσετε και όμορφες γιρλάντες δένοντας τα αερόφυτα σε μία κλωστή ή μπετονιά με τη βοήθεια μίας βελόνας. Τέλος, μπλέξτε τη γιρλάντα με σειρές από φωτάκια. Για μια τέτοια σύνδεση σας προτείνουμε αερόφυτα με μαλακή υφή όπως η Tillandsia Abdita, Capitata Green, Capitata Red, Caput Medusae, Fresnelloides, Multiflora, Usneoides.

 

 

 

Σπάνια και ανθεκτικά στην ζέστη φυτά, τα αερόφυτα είναι λουλούδια εξωτικά, είναι πολύχρωμα, είναι σπάνια καί ζουν για πάντα! Δημιουργήστε μία όαση πράσινου όχι στο έδαφος αλλά ψηλά στον ουρανό, που χαρίζει θέα εντός και εκτός των πυλών της.

 

 

 

Αξίζει να επαναλάβουμε οτι τα αερόφυτα ζουν με τον αέρα. Δε χρειάζονται χώμα για να αναπτυχθούν. Έτσι το βάρος που θα αποκτήσει ο “κρεμαστός σας κήπος” είναι ουσιαστικά το βάρος του περιέκτη που θα επιλέξετε.

 

 

 

Μάθετε περισσότερα για τα αερόφυτα πατώντας εδώ.

 

Γράψτε ένα σχόλιο