Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς. Περισσότερα

Κάλεσε τους φίλους σου για φαγητό!

Posted by airplants.gr 17/07/2017 0 Σχόλια

Κάλεσε τους φίλους σου για φαγητό!

Σου έχουμε τις καλύτερες ιδέες για τη διακόσμηση του τραπεζιού!

 

Απλές και όμορφες ιδέες διακόσμησης για το γιορτινό Κυριακάτικο τραπέζι σας. Μικρές κινήσεις μπορούν να του δώσουν μια ζεστή και ευχάριστη νότα. 

Προσκάλεσε τους φίλους σου σε γεύμα και εντυπωσιάστε τους με μοναδικές ιδέες στολισμού του τραπεζιού σου! Δε χρειάζεται πολλά και ακριβά αξεσουάρ! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και αξιοποιήστε αντικείμενα που μπορεί ήδη να έχετε στο σπίτι σας, αυτοσχεδιάζοντας με αερόφυτα!

 

 

 

Ακόμα και ένα μικρό τραπέζι, μπορεί να δώσει ιδιαίτερο τόνο στη διακόσμηση της κουζίνας μας. Αρκεί ωστόσο να είναι στιλάτο και να τραβάει τα βλέμματα.

 

Τα λουλούδια χρησιμοποιούνται ανέκαθεν για να διακοσμήσουν ένα τραπέζι βάζοντάς τα σε ένα ανθοδοχείο με νερό. Δείτε όμως τι διαφορά έχει, αν προσθέσουμε αερόφυτα στη διακοσμητική σύνθεσή μας.

 

 

Είναι κομψά και πρακτικά. Τοποθετούνται οπουδήποτε και είναι πρακτικά. Δε χρειάζονται δοχείο με νερό για να επιβιώσουν ότε μεγάλα κασπό εξοικονομώντας χώρο στο τραπέζι σας χωρίς να το στερούν από ομορφιά

Η παρουσίαση είναι το παν, γι αυτό διακοσμήστε το σας τραπέζι με στυλ, με αυτές τις δημιουργικές, πρωτότυπες ιδέες με αερόφυτα. 

Η διακόσμηση του τραπεζιού γίνεται κυρίως για ένα επίσημο γεύμα. Αν λοιπόν έχετε προγραμματίσει ένα τραπέζι στο σπίτι σας και φυσικά οι καλεσμένοι σας δεν είναι υπεράριθμοι τότε σίγουρα οι παραπάνω εικόνες θα σας παρακινήσουν να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον στολισμό κι όχι μόνο με το μενού!

      

 

Extra tip: Τοποθετήσε ένα αερόφυτο στο κάθε σερβίτσιο και χαρίστε το στον καλεσμένο σας. Σίγουρα οι καλεσμένοι σας θα φύγουν με τις πιο καλές εντυπώσεις για το δείπνο σας!

 

Ετικέτες: stolismos_trapeziou_fyta

Γράψτε ένα σχόλιο