Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς. Περισσότερα

Προσελκύστε θετική ενέργεια

Posted by airplants.gr 12/06/2017 1 Σχόλια

Προσελκύστε θετική ενέργεια

Όταν ένα αερόφυτο ανθίζει, προσελκύει καλή τύχη. Αλλά αν μαραθεί, είναι γιατί έχει απορροφήσει την αρνητική ενέργεια, προστατεύοντάς μας.

 

Τα φυτά έχουν συμπεριληφθεί εδώ και πολύ καιρό στη διακόσμηση των  χώρων στο σπίτι, στο γραφείο, στις επιχειρήσεις. Εκτός του ότι δίνουν ένα πολύ φρέσκο και φυσικό άγγιγμα σε αυτούς τους χώρους, θεωρείται επίσης  ότι βελτιώνουν τη ροή της θετικής ενέργειας χάρη στην ικανότητα τους να απομακρύνουν την αρνητική.

 

 

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε αυτό το πεδίο, τα αερόφυτα προωθούν πολύ καλύτερα την θετική ενέργεια και μας δίνουν την αίσθηση της καθημερινής ευεξίας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα φυτά πρέπει να είναι ζωντανά και να τα φροντίζουμε.

 

 

Οι κύκλοι Ευεξίας & Ευφορίας της airplants.gr  αποτελούν μια πολύ όμορφη διακοσμητική πινελιά στους χώρους του σπιτιού μας ή του γραφείου.

 

 

Τα αερόφυτα απορροφούν την αρνητική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από τις οικιακές συσκευές. Στις φυλές της Κεντρικής Αμερικής χρησιμοποιούνται για την προστασία από τη μαγεία και το φθόνο των άλλων και αποτελούν μέρος τελετουργιών εναντίον της κακοτυχίας και όπως λέγεται αποτελούν  ένα από τα ισχυρότερα μέσα κατά της κακής αύρας.

 

Είναι γνωστά για την προσέλκυση της ευημερίας και της θετικής ενέργειας οπουδήποτε κι αν τοποθετηθούν στο σπίτι. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν ένα αερόφυτο μεγαλώνει και είναι ζωτικό, προσελκύει καλή τύχη. Εάν μαραθεί, σημαίνει ότι έχει απορροφήσει τις αρνητικές ενέργειες και μας έχει προστατεύσει.

 

 

Τα αερόφυτα έχουν γίνει της μόδας όσον αφορά στη διακόσμηση στο σπίτι δίνοντας μια εκλεπτυσμένη πινελιά στα σαλόνια μας. Παράλληλα όμως λέγεται ότι προσελκύουν θετική ενέργεια. Λέγεται ότι το αερόφυτο συνδέει την ανάπτυξη και την καθαρή κηπουρική προσφέροντας αγνότητα, καθαρότητα και ζωή.

Το να έχουμε αυτό το μικρό φυτό στο σπίτι μας θα μας φέρει μια αίσθηση άνεσης, ηρεμίας και θα διώξει μακριά το φθόνο.

 

Ετικέτες: positive_energy

1 Σχόλια

Νικι. Πεπονι:
Απάντηση

Παρα πολυ ομορφα τα ψαχνω πολυ καιρο πως μπορω να τα προμηθευτω ,,,και αν υπαρχουν στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ,,Η ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Γράψτε ένα σχόλιο