Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς. Περισσότερα

Στείλτε αερόφυτα την ημέρα του Αγίου Βαλεντινου

Posted by airplants.gr 05/02/2017 0 Σχόλια

 

Οι αγαπημένες μας ιδέες δώρων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

Αχ! Η μέρα των Ερωτευμένων! Η μέρα που δείχνουμε στους αγαπημένους μας πόσα πολλά σημαίνουν για εμάς και πόσο τους αγαπάμε. Και ανώ αγαπάμε τα λουλούδια και τις σοκολάτες σαν ένα συνηθισμένο κορίτσι, νομίζω ότι το παραδοσιακό μπουκέτο με τριαντάφυλλα είναι λίγο ξεπερασμένο δώρο. Επιπλέον τα τριαντάφυλλα πεθαίνουν μετά από λίγες ημέρες, οπότε έχετε επενδύσει πολλά χρήματα σε κάτι που δεν έχει διάρκεια. Και όλη η μαγεία χάνεται…

 

Η  καλύτερη εναλλακτική λύση; Τα αερόφυτα φυσικά! Τα αερόφυτα δεν είναι απλά ιδιαίτερα με σπάνια ομορφιά, αλλά είναι εύκολο να διατηρηθούν και να σας συντροφεύουν για πολύ-πολύ καιρό, όπως ακριβώς η αγάπη σας, σωστά?

Είτε θέλετε να στείλετε την αγάπη σας στην αγαπημένη σας, είτε σε κάποιο αγαπημένο συγγενικό σας πρόσωπο, είτε θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, παρακάτω σας δίνουμε μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες δώρων για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

Passion Bouquets

Τι είναι καλύτερο από ένα μπουκέτο λουλούδια; Φυσικά ένα μπουκέτο με αερόφυτα! Και ακόμη καλύτερο από αυτό; Συνεχείς παραδόσεις αερόφυτων στην πόρτα της αγαπημένης σας! Για το κόστος αγοράς ενός όμορφου μπουκέτου με τριαντάφυλλα, μπορείτε να στέλνετε αερόφυτα στην αγαπημένη σας κάθε μήνα για ένα εξάμηνο! Μια γλυκιά επιλογή για όλους τους air-plants Lovers!

 

Love Kit

 

Αυτό το υπέροχο DIY Kit περιέχει 6 υγιή  αερόφυτα και η αγαπημένη σας μπορεί να τα τοποθετήσει στο δικό της ιδανικό δοχείο. Ένα δώρο που θα της θυμίζει την αγάπη σας για πολύ καιρό αργότερα

Tillandsia Ionantha Rood

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πριν προσφέρετε λουλούδια στους αγαπημένους σας τι συμβολίζει αυτή η χειρονομία; Τα λουλούδια εδώ και αιώνες έχουν εμπνεύσει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη γλώσσα, μια σημειολογία, που ερμηνεύεται ανάλογα με το χρώμα τους. Το κόκκινο είναι το κατεξοχήν το χρώμα του Έρωτα. Αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα την πιο χαρακτηριστική μέρα Αγάπης, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που καμία άλλη χειρονομία δεν μπορεί να ξεπεράσει το μήνυμα της αγάπης. Τα κόκκινα Tillandsia Ioanantha Rood εκφράζουν την αληθινή αγάπη, τον σεβασμό, την δύναμη και το πάθος. Το κόκκινο χρώμα υποδηλώνει έντονα συναισθήματα όπως η αγάπη και η επιθυμία.

Love sms

Στείλτε μηνύματα γεμάτα αγάπη! Τοποθετήστε τα στο ψυγείο σας και χαμογελάστε! Μια έκπληξη που είναι αδύνατον να μην φτιάξει τη μέρα του αγαπημένου σας!

Lost in Ocean  

Δε γίνεται να μην λατρέψει κάποιος αυτό το μοναδικό κρεμαστό terrarium! Το Lost in Ocean φέρνει λίγη ρομαντική διάθεση από την παραλία στο χώρο σας. Πώς μπορεί να μη σας αγαπάει η αγαπημένη σας για πάντα μετά από αυτό το δωρο?!

Αυτές είναι μερικές από τις top επιλογές μας για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Έχουμε πολλές  επιλογές συνθέσεων με αερόφυτα  και προτάσεις δώρων, βρείτε κάτι που να ταιριάζει ακριβώς  στην αγαπημένη σας. Κάνετε τώρα την παραγγελία σας και εμείς σας εγγυόμαστε ότι η παράδοση θα γίνει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Κράτα το

Κράτα το

Γράψτε ένα σχόλιο