Τα cookies βοηθούν ανώνυμα στην εύρυθμη λειτουργία της σελίδας μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση τους από εμάς. Περισσότερα

Η εταιρείαΗ αγάπη μας και το πάθος μας για τα αερόφυτα ξεκίνησαν σε ένα ταξίδι μας στην Ευρώπη όπου ήμασταν καλεσμένοι σε έναν γάμο στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Το πέτο του γαμπρού καθώς και ανθοδέσμη της νύφης αποτελούνταν από  ανθοσυνθέσεις με αερόφυτα. Αμέσως αιφνιδιαστήκαμε  από τη μοναδική ομορφιά τους, την πολυτελή κομψότητα τους και τις ατελείωτες δυνατότητες διακόσμησης τους.

Χρησιμοποιώντας την σοφία του περιβάλλοντος ως οδηγό μας και πηγή έμπνευσης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια πρωτοποριακή επιχείρηση που θα επιτρέψει στους πελάτες μας εύκολη πρόσβαση σε αυτά τα εξωτικά ανθεκτικά φυτά, μιας  που αντανακλούν το δικό μας προσωπικό στυλ και design.

Στόχος  μας είναι να φέρουμε την τροπική ομορφιά των αερόφυτων στη διακόσμηση των εσωτερικών σας χώρων. Προσπαθούμε να σας φέρουμε  τα καλύτερης ποιότητας αερόφυτα (Tillandsias) σε ανταγωνιστική τιμή, και να υποστηρίξουμε 100% τα προϊόντα μας μέχρι να φτάσουν στην πόρτα σας.  Διαβάστε περισσότερα για την εγγύηση και τις πολιτικές  των αερόφυτών μας.


Σε καιρούς που όλα αλλάζουν γρήγορα, το όνειρό μας να δημιουργούμε παραμυθένιες εξωτικές γωνιές  ηρεμίας και άνεσης, παραμένει το ίδιο. Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα κάθε φορά  που μας εμπιστεύεστε για τη διακόσμηση του δικού σας μοναδικού χώρου.  


Στην ομάδα της airplants.gr  απολαμβάνουμε  τη διακόσμηση του χώρου μας με αερόφυτα  και ελπίζουμε  ότι κι εσείς θα τα απολαύσετε όσο εμείς!


Αγαπάμε να μοιραζόμαστε τα νέα μας μαζί σας για αυτό κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook  για αποκλειστικές προσφορές, και δώρα. https://www.facebook.com/tropicalinspiration/