Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς κάνουν σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, για να βοηθήσουν να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας ή το κινητό τηλέφωνο κατά την περιήγησή σας σε ιστοσελίδες
#Airplantsdelivery

FREE DELIVERY

Ισχυει για όλες τις αγορές από 20 έως 22 Απριλίου 2018
 

Καλό Σαββατοκύριακο!

#airplantsgr #Freedelivery

Οδηγίες φροντίδας

Πότισμα

Είναι η πιο σημαντική εργασία για να διατηρήσετε εύρωστα και υγιή τα αερόφυτα σας. Απαιτούν πότισμα 1-2 φορές την εβδομάδα ή συχνότερα αν είναι τοποθετημένα σε μέρος όπου υπάρχει θέρμανση ή κλιματιστικό. Τα αερόφυτα με λεπτά φύλλα ή τα πιο μικρά σε μέγεθος, θα ήταν καλό να ψεκάζονται με νερό για να μην αφυδατωθούν οι άκρες τους. Τα αερόφυτα με σκληρά φύλλα ή τα μεγαλύτερα σε μέγεθος τοποθετείστε τα σε ένα δοχείο με νερό και αφήστε τα για μερικά λεπτά. Αφήστε τα ανάποδα σε μια στεγνή πετσέτα ώστε  να στεγνώσουν καλά πριν τα επιστρέψετε στην θέση τους. Επαναλάβετε κάθε 10-15 μέρες. Και στις δύο περιπτώσεις ποτίσματος φροντίστε να μην αποθηκεύονται σταγονίδια νερού ανάμεσα στα φυλλώματα τους καθώς η περίσσεια νερού στα φύλλα τους μπορεί να προβεί καταστροφική.

 

Φωτισμός

Τα αερόφυτα,όπως όλα τα φυτά, χρειάζονται αρκετό φως για να επιβιώσουν, αρκεί το φως ναείναι έμμεσο και φιλτραρισμένο καθώς η απευθείας έκθεση στον ήλιο, μπορεί ναπροκαλέσει εγκαύματα. Τοποθετήστε τα κοντά σε παράθυρο ή κοντά σε τεχνητό φως.

 

Αερισμός

Βάλτε τα αερόφυτα σας σε τέτοιο σημείο ώστε να επιτρέπεται στον αέρα να κινείται και να απομακρύνει την υγρασία ενδιάμεσα στα ποτίσματα. Φροντίστε να έχουν στεγνώσειμέσα σε 4 ώρες από το τελευταίο πότισμα ιδιαίτερα αν η θέση τους είναι σε κλειστά δοχεία ή τεράριουμ.

 

Λίπανση

Τα αερόφυτα δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικά φυτά, η λίπανση όμως μία φορά το μήνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή καθώς προωθεί την ταχύτερη ανάπτυξη, την άνθιση και τον πολλαπλασιασμό. Χρησιμοποιήστε λίπασμα κατάλληλο για αερόφυτα ή άλλο κατάλληλο λίπασμα για φυτά εσωτερικού χώρου αρκεί να είναι αραιωμένο στο 1/4 της συγκέντρωσήςτου. Προσοχή στις δοσολογίεςκαθώς η υπερβολική λίπανση μπορεί να καταστρέψει τα φυτά σας.