Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, καθώς κάνουν σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, για να βοηθήσουν να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας ή το κινητό τηλέφωνο κατά την περιήγησή σας σε ιστοσελίδες
#Airplantsdelivery

FREE DELIVERY

Ισχυει για όλες τις αγορές από 20 έως 22 Απριλίου 2018
 

Καλό Σαββατοκύριακο!

#airplantsgr #Freedelivery

Πελάτες Χονδρικής

Ψάχνετε για συνεργασία χονδρικής πώλησης αερόφυτων Tillandsia; Τώρα προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προιόντων χονδρικής που περιλαμβάνει αερόφυτα, τεράρριουμ και  έτοιμες συνθέσεις. 


Οι πελάτες χονδρικής μας είναι έμποροι λιανικής πώλησης, διοργανωτές εκδηλώσεων, διακοσμητές, ανθοπωλεία και πολλοί άλλοι!


Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση προς  όλους τους πελάτες μας με άμεση διαθεσιμότητα και αποστολή των προϊόντων μας.


 Εγγραφείτε στο site μας ακλουθώντας τα παρακάτω βήματα: 

  • Δημιουργία Λογαριασμού
  • Ομάδα πελατών
  • Πελάτης Χονδρικής


Με αυτό τον τρόπο έχετε άμεση πρόσβαση στον τιμοκατάλογο χονδρικής, μπορείτε να παρακολουθείτε προσφορές και εκπτώσεις, καταθέτετε την παραγγελία σας onlineΑν θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμά χονδρικής πώλησης μας και για μεγαλύτερες ή ειδικές παραγγελίες για εκδηλώσεις σας, εταιρικά δώρα, ή γάμους παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email στο info@airplants.gr.


Σημείωση: Σας ενημερώνουμε πως η ελάχιστη παραγγελία για τους πελάτες χονδρικής είναι 100€ + ΦΠΑ